Artifac Lijstenmakerij
Wij hebben meer dan 700 verschillende profielen in de collectie voor uw maatwerk. Op de entresol (boven) vindt u houten en aluminium standaard formaat wissellijsten, baklijsten, baklijstprofielen en standaard formaat voorgesneden passe-partouts alsmede de lijstenmakerij zelf waar we tal van lijstprofielen en passe-partoutkarton hebben die tot elk gewenst formaat lijst en passe-partout gemaakt kunnen worden.


afdeling lijstenmakerij profielen

afdeling lijstenmakerij snijmachines

afdeling winkel lijsten

De lijstenmakerij is op maandag en donderdagochtend gesloten voor productiewerk.

Wij leveren zoals u het hebben wilt, als een complete inlijsting of alle onderdelen los (lijst, karton, glas etc.) zodat u zelf thuis nog een beetje kunt knutselen.

Gemiddelde levertijd voor een inlijsting met een standaard wissellijst is +/- 5 werkdagen, passepartout op maat +/- 1 werkdag en lijsten op maat +/- 10 werkdagen. Dit zijn tijdsindicaties en er kan natuurlijk in spoedgevallen van afgeweken worden. Deze indicaties zijn gebaseerd op normale omstandigheden en houden geen rekening met levertijd van leveranciers en drukte op de lijstenmakerij.

Passepartout op maat
U kunt bij ons elke gewenste maat passepartout laten snijden. U dient hiervoor de juiste binnen en buitenmaten op te geven evenals de kleur en het type passepartout karton. Houdt u rekening met 2 tot 5 mm speling, omdat het gat altijd minimaal 4 mm kleiner moet zijn dan de prent.

Het snijloon is onafhankelijk van de grootte van het gat. Natuurlijk betaalt u naast de snijkosten ook de prijs van het karton. Na ontvangst van uw opdracht is uw passepartout in principe de volgende dag klaar. Voor geregistreerde klanten is het mogelijk om uw passepartouts direct on line te bestellen . Bent u nog niet geregistreerd? Neem contact met ons op.

Opplak- en Opspanservice
Tevens plakken wij posters en foto’s tot het formaat 60x80 op en kunt u op ieder gewenst formaat ook linnen, katoenen, polyester en beschilderde doeken op laten spannen.

De lijstenmakerij is op maandag en donderdagochtend gesloten.

Ophangmateri
alen
Om uw werk professioneel op te kunnen hangen verkopen wij voor elke muur of plafond diverse ophangmaterialen. En om het geheel te completeren kunt u het werk belichten met speciaal hiervoor bestemde spotjes.
Een gratis advies of prijsopgave? Neem contact met ons op!
   
Hier staan enkele voorbeeldprofielen, wilt u weten welke profielen u allemaal kunt bestellen, kom gerust eens langs in onze winkel!