Contact
Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u dat wij contact met u opnemen?

Firmanaam
Naam * Dhr. Mw.
Adres/Huisnr.
Postcode/Woonplaats
Email *
Telefoon *
 
Vraag/Opmerking:  
Neem contact met ons op

velden met een * zijn verplicht


Artifac Tekenvakhandel

De specialist voor kunstschilders, lijstenmakers, grafisch ontwerpers, architecten, papierfreaks, en andere liefhebbers. Al ruim 25 jaar is Artifac op de Noordwal te vinden te Den Haag. Al ruim 85 jaar wordt er elke dag hard gewerkt om de klanten kwalitatief hoogwaardige producten aan te kunnen bieden. Artifac is begonnen aan de Prinsessegracht te Den Haag. Daar is het assortiment langzaam uitgebouwd.
Artifac heeft een heel groot papierassortiment en heel veel kunstschildersverf, spuitverf, losse pigmenten, pastelkrijt, media en vernissen, boetseermaterialen, beeldhouwmaterialen, latex en polyester, materialen voor grafiek, presentatiemappen, ezels, boekbindersattributen en een eigen lijstenmakerij.
Artifac heeft veel!


winkel afdeling papier wand

buitenaanzicht winkel Noordwal 17

winkel afdeling verfassortiment

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer:
Vanaf Den Haag Hollands Spoor (10min) of Den Haag Centraal Station (5min) opstappen op tramlijn 17 richting Statenkwartier. Uitstappen halte Noordwal.

Per auto vanaf de grote weg (A12):
Volg borden Den Haag. Na het Clausplein geen afslagen nemen en de Utrechtse baan volgen tot het einde. Dan links de Zuid Hollandlaan op (richting Hoek van Holland), daarna bij de stoplichten de middelste baan richting centrum noord volgen en daarna direct weer bij de 1e stoplichten links de brug over, Dr. Kuyperstraat in, rechtdoor over de Mauritskade en de Hogewal. Bij de Koninklijke Stallen rechtdoor de Elandstraat in en bij 1e verkeerslicht links de Vondelstraat in. Daar waar de Vondelstraat overgaat in Torenstraat zit Artifac schuin aan de overkant rechts (mogelijkheid tot betaald parkeren voor de deur of in de Torengarage).

Per auto vanaf de grote weg (A44):
Volg borden Den Haag. Alsmaar rechtdoor tot aan einde Zuid Hollandlaan, daarna bij de stoplichten de middelste baan richting MCH Westeinde volgen en daarna direct weer bij de 1e stoplichten links de brug over, Dr. Kuyperstraat in, rechtdoor over de Mauritskade en de Hogewal. Bij de Koninklijke Stallen rechtdoor de Elandstraat in en bij 1e verkeerslicht links de Vondelstraat in. Daar waar de Vondelstraat overgaat in Torenstraat zit Artifac schuin aan de overkant rechts (mogelijkheid tot betaald parkeren voor de deur of in de Torengarage).

Per auto vanaf Voorburg, Rijswijk, Wateringen en Den Haag:
Volg borden Den Haag Centrum. De winkel ligt aan de binnenring en de parkeerroute op 50m van de Toren(parkeer)garage. Bekende punten in onze directe omgeving zijn: de Veenkade (dat is de overkant van het water van de Noordwal), de ijssalon Florencia of de grote kerk en de paleistuin. Betaald parkeren voor de deur mogelijk.


plattegrond Den Haag - routeplanner http://www.anwb.nl

Bezoekadres
Noordwal 17
2513 EB Den Haag

Postadres
Postbus 982
2501 CZ Den Haag

Verkoop
Tel: 070 - 346 18 00
Fax: 070 - 364 63 32
info@artifac.nl

Inkoop
Tel: 070 - 364 80 14
info@artifac.nl

Administratie
Tel: 070 - 364 82 47
info@artifac.nl